Tekintse meg az aktuális téli kiárusítást. Az utolsó darabok kiárusításában a megfelelő darab csak Önre vár, mégpedig extra kedvezménnyel.

Fizetési módok

Itt áttekintheti a webáruházban elérhető fizetési módokat.

1.   Utánvéttel történő fizetés

Ezzel a fizetési móddal a termék végösszegét közvetlenül a küldemény átvételekor fizeti meg a szállítónak. Utánvétes fizetés +350 Ft díj ellenében vehető igénybe.

2. GoPay fizetési mód

A megrendelés elküldése után átirányításra kerül egy biztonságos fizetőkapuhoz, ahol meg kell adnia a bankkártyája számát, az érvényességi határidőt, és a háromjegyű biztonsági kódot a kártya hátoldaláról. Ez a fizetési folyamat a bank biztonságos felületén zajlik, és az eladó a bankkártyán lévő adatokhoz nem férhet hozzá. A fizetés 1 munkanapon belül megtörténik. Az összeg megérkezése után a terméket kiszállítják Önnek.

3.    Banki átutalás
Az utaláshoz szükséges adatok (bankszámlaszám, IBAN) megtalálhatók a megrendelést visszaigazoló e-mailben, valamint SMS-ben is elküldjük Önnek. A banki átutalást teljesítheti netbankon keresztül vagy személyes befizetéssel a bankszámlára. Közleményként adja meg a megrendelése számát. Az összeg megérkezése után a terméket kiszállítják Önnek. Ha a banki átutalást választja, a vételár kifizetése legkésőbb az előlegszámla e-mailben történő elküldésétől számított 3 napon belül esedékessé válik.

A banki átutalást a következő számlaszámra küldheti:

  • Bankszámlaszám: 11737076-23729052
  • Bankszámlaszám (IBAN): HU59 1173 7076 2372 9052 0000 0000
  • SWIFT/BIC: OTPVHUHB

A webáruházban feltüntett árak bruttó árak és tartalmazzák áfát.

Ha kérdése van, vagy információra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba velünk itt: info@outdoorlive.hu