Tekintse meg az aktuális téli kiárusítást. Az utolsó darabok kiárusításában a megfelelő darab csak Önre vár, mégpedig extra kedvezménnyel.

Rólunk

Az Outdoorlive.hu az SJS Distrib s.r.o. webáruházaként kiemelt márkák által forgalmazott minőségi sportruházatot, sportfelszereléseket és tartozékokat kínál. Megtalálhatóak itt többek között a Mammut, a Garmont, a Petzl, a Bridgedale és a Therm-a-Rest termékei is. Az új webáruházat minimalista, modern stílusban álmodtuk meg. Az első lépés a Mammut és a Garmont csúcsminőségű márkák termékeinek elérhetővé tételét jelentette a vásárlók számára. Mivel szívesen űzünk szabadtéri (outdoor) sportokat – a trekkingtől kezdve a kerékpározáson, a sziklamászáson át a magashegyi expedíciókig -, nekünk is szükségünk van minőségi és megbízható felszerelésre. Mi is kipróbáljuk és használjuk a Mammut, a Garmont vagy a Petzl termékeit, ezért a valós tapasztalataink alapján tudunk tanácsot adni a vásárlóinknak. Ennek a jártasságnak és rutinnak köszönhetően a webáruházunkban kizárólag a legjobb minőségű sporttermékekre koncentrálunk, amelyeket mi is megvásárolnánk.

A természet, a hegyek csodálatos, inspirációval teli helyek, de fontos, hogy tiszteljük azok erejét, és mindig felkészülten induljunk a szabadba. A Mammut és a Garmont termékei ebben támogatnak minket, amelynek köszönhetően biztonságban érezhetjük magunkat, miközben egyedülálló élményeket szerzünk a természetben.