Fizetés módja

Itt megtalálható a lehetséges fizetések áttekintése az internetes boltunkban.

1.   Utánvéttel

Az a fizetési mód, amikor a termék végső összegét vevő közvetlenül a küldemény átvételekor fizeti a szállítónak. Ez a fizetési mód 330 HUF díj ellenében érhető el.

2. GoPay fizetési kártya

A megrendelés elküldése után a vevő átirányításra kerül egy biztonságos fizetőkapuhoz a bankban, ahol megadja a bankkártyája számát, az érvényességi határidőt, és a háromjegyű biztonsági kódot a kártya hátoldalán. Ezeknek az adatoknak a megadása a bank biztonságos oldalán zajlik, és eladó a bankkártyán lévő adatokhoz nem férhet hozzá. A fizetés 1 munkanapon belül megtörténik. A fizetés megérkezése után a terméket kiszállítják a vevőnek.

3.    Banki átutalással
szükséges adatokkal (bankszámlaszám, IBAN). Közleményként adja meg a megrendelése számát. Ezek az adatok megtalálható a megrendelés visszaigazoló e-mailben is, és SMS formájában is elküldjük Önnek. A banki átutalást teljesítheti netbankon keresztül vagy befizetéssel a bankszámlára személyesen a bankban. A fizetés megérkezése után a terméket kiszállítják a vevőnek. Ha a fogyasztó a banki átutalást választja az eladó bankszámlájára, az általa kiválasztott vételár legkésőbb az előlegszámla (e-mailben történő) elküldésétől számított 3 napon belül esedékessé válik.

A fizetéseket a következőkre teljesítse:

  • Bankszámlaszám: 11737076-23729052
  • Bankszámlaszám (IBAN): HU59 1173 7076 2372 9052 0000 0000
  • SWIFT/BIC: OTPVHUHB

A webáruházban feltüntett árak bruttó árak, és tartalmazzák áfát.

Ha kérdése van, vagy információra van szüksége, lépjen kapcsolatba az üzemeltetővel itt: info@outdoorlive.hu.